Låtskrivare

Låtskrivare

Max Martin

Den mest framgångsrike svenska låtskrivaren är Max Martin som har en otrolig meritlista på sitt CV. Han har jobbat med artister som Celine Dion, Madonna, Pink, Taylor Swift och Justin Timberlake för att nämna bara några få världskändisar. Han har lyckats få 22 (!!!) listettor i USA vilket i sig är nånting helt makalöst.

Robin

En annan artist som också skriver sina egna låtar och gör det otroligt framgångsrikt är Robin som dessutom startade sitt eget skivbolag och ger ut sin egen musik.

Håkan Hellström

Håkan Hellström är en artist som hittat sin egen nisch, egen stil och han gör det mesta. Han skriver sina låtar och framför dom och dessutom har han det mesta att säga till om när det kommer till konserter, framträdande på TV, reklam och mycket mer. Han är dessutom den enda svenska som fyllt Ullevi, inte bara en gång utan tre gånger!!!

Johan Karl Schuster

En annan producent och låtskrivare som kommer från långt samarbete med Max Martin är Johan Karl Schuster eller Shellback som är hans arbetsnamn. Han har under senare år blivit än mer framgångsrik och producerat musik till artister som Leona Lewis, Usher, Sean Paul och Maroon 5

Kommentarer är stängda.
nisarg